Bouwen op maat

Vastgoed op de balans wordt steeds minder populair. En het huren van een eigen bedrijfspand is een – gezien de huidige fiscale status – meestal ‘dure liefhebberij’.

Geen eigen, wel passend pand
Ondernemers willen vaak geen grote investering(en) meer doen in eigen vastgoed. Toch heeft die ondernemer een pand nodig dat past bij het efficiënt functioneren van zijn organisatie en product. Op dat moment komt Select Project met Bouwen op Maat in beeld. Zeer kort en algemeen samengevat: de ondernemer legt zijn wensen op tafel en wij zetten een pand neer in overeenstemming met die wensen. De huurovereenkomst (eventueel met recht tot koop) is conform de condities van de markt.

Winst voor de ondernemer
De winst voor de ondernemer is dat hij – naast natuurlijk een passend bedrijfspand – geen vastgoed op de balans heeft en dat hij kan investeren in zijn machinepark en equipment. Ook belastingtechnisch is het niet altijd interessant een eigen bedrijfsobject te huren. Kortom, waar u een passend bedrijfspand wilt realiseren, maar het pand niet in eigendom wenst te hebben en evenmin in beslag genomen wilt worden door de vele aandachtvragende bouwkundige beslommeringen, daar is het inschakelen van Select Project een in alle opzichten interessant gegeven. Voor u én voor ons!

Op www.bouwenopmaat.nl vindt u meer informatie over uw mogelijkheden.

Klik hier om naar de website van Bouwen op Maat te gaan.