Een gestroomlijnde organisatie

Select Vastgoed Groep is de holding van diverse werkmaatschappijen, die actief zijn op het gebied van commercieel vastgoed, kantoren, kantoorcomplexen en particulier onroerend goed. Het hoofdkantoor van de Select Vastgoed Groep is gevestigd aan de Comeniusstraat 2a te Alkmaar.

Select Project richt zich met name op de bedrijfsverzamelgebouwen, vooral in het westen van Nederland en ontwikkelt op jaarbasis circa 120 bedrijfsunits.

Select Invest Alkmaar B.V. werkt vanuit Alkmaar. Het beleggen in bestaand en nieuw (vooral) commercieel vastgoed is de hoofdactiviteit. Al naar gelang de aard, locatie en omvang van het project wordt bekeken of de toekomstige belegging in de eigen portefeuille past of dat naar particuliere of (institutionele) beleggers gezocht wordt.

Thunnissen Select Projecten is een samenwerking met Thunnissen Ontwikkeling Noord. Met onze partner Frank van Zeggeren en zijn team ontwikkelen wij op dit moment 6000 m2 kantoorruimte en het kantorenpark 'Helder' van zo'n 30.000 m2, beide in Alkmaar. Verder zijn er grondposities in Drachten en Bolsward

Bouwen op Maat is de synthese van de vastgoedervaring van bovengenoemde bedrijven, het huidige fiscale klimaat en de wensen van de ondernemer om een passend pand te betrekken op basis van marktconforme
huurcondities.