Select Project,
projectontwikkelaar

Select Project is projectontwikkelaar van bedrijfsgebouwen en kantoren. In grootte variërend van een enkelvoudige inbrei-locatie tot een grootschalig kantorencomplex; van een bedrijfspand tot een cluster van businessunits.

De nadruk ligt bij ons op commercieel vastgoed. Daarin schuilt onze meerwaarde. Wij hebben jarenlange ervaring in met name bedrijfsmatig vastgoed. En ook in de particuliere sector hebben wij al menig project gerealiseerd.

Wij ontwikkelen projecten op eigen initiatief. Uitgangspunt is de markt. Als wij mogelijkheden krijgen aangeboden in de vorm van bijvoorbeeld bouwgrond voeren wij eerst een marktonderzoek uit om te bekijken welke wensen het bedrijfsleven heeft. Wij bekijken of het project in commerciële zin kans van slagen heeft.

Vervolgens ontwikkelen wij, na geconstateerde behoefte, op basis van kwaliteit, omvang en doelgroep en bieden onze projecten te koop of te huur aan. Meestal via lokale of regionale, gerenommeerde, makelaars.
Ons werkgebied is geconcentreerd rond de Randstad, Noordwest-Nederland en de Flevopolder. Onze cliëntèle komt uit geheel Nederland.

Van businessunits tot luxe kantoren
Het bedrijf dat vooral bedrijfsverzamelgebouwen ontwikkelde, heeft in de navolgende jaren ruim zeshonderd kwalitatief aantrekkelijke businessunits (Select Business Centers) gerealiseerd. Toen de markt een andere behoefte kreeg, hebben wij ons op de kantorenmarkt begeven. De luxe-kantoorvilla’s Domani werden op de markt gebracht. Vervolgens werden ook grootschalige (altijd luxe) kantoorcomplexen verwezenlijkt in Amsterdam, Leeuwarden, Alkmaar, Heerhugowaard, Almere en andere plaatsen in Noordwest-Nederland.